Is Beta for Classic games optional?

New players can go here for helpful advice and to sign up for our mentor program, or if you're a veteran help answer questions.
Forum rules
This is an area for new members or members looking for help with the site or Diplomacy. Off topic threads and replies will be moved to the appropriate category.
Post Reply
Message
Author
x3n
Posts: 37
Joined: Thu Jan 31, 2019 2:35 am
Location: Earth
Karma: 19
Contact:

Is Beta for Classic games optional?

#1 Post by x3n » Mon May 15, 2023 1:59 am

I can't figure out how to view Classic games in the non-Beta style.
Is it possible? And if so, how?

sweetandcool
Posts: 1529
Joined: Wed Jan 04, 2023 8:21 pm
Karma: 586
Contact:

Re: Is Beta for Classic games optional?

#2 Post by sweetandcool » Mon May 15, 2023 5:05 am

Go to account, then settings and then change the default UI to drop-down.

x3n
Posts: 37
Joined: Thu Jan 31, 2019 2:35 am
Location: Earth
Karma: 19
Contact:

Re: Is Beta for Classic games optional?

#3 Post by x3n » Tue May 16, 2023 5:35 pm

That had no effect. I think there was an option on that all-encompassing fountain pen beta menu, but I can no longer see that as my beta menu is stuck permanently at the global chat screen now (as the top, where the options are, is permanently off the top of my screen).

x3n
Posts: 37
Joined: Thu Jan 31, 2019 2:35 am
Location: Earth
Karma: 19
Contact:

Re: Is Beta for Classic games optional?

#4 Post by x3n » Tue May 16, 2023 5:50 pm

I found a way to get the menu visible again and, yes, there is an option under "Info" that lets you switch back to the "Legacy Board".

sweetandcool
Posts: 1529
Joined: Wed Jan 04, 2023 8:21 pm
Karma: 586
Contact:

Re: Is Beta for Classic games optional?

#5 Post by sweetandcool » Tue May 16, 2023 7:02 pm

x3n wrote:
Tue May 16, 2023 5:35 pm
That had no effect. I think there was an option on that all-encompassing fountain pen beta menu, but I can no longer see that as my beta menu is stuck permanently at the global chat screen now (as the top, where the options are, is permanently off the top of my screen).
Were you following a link that leads you directly to beta board? That will bypass any preferences.

I forgot, they did add the legacy board functionality to the beta screen, I'll have to remember to recommend that next time.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests