Green Nav Bar Not Nav-ing

Members can make suggestions for improving the site and improving the forum as well as submit bug reports to be reviewed by our support team here.
Post Reply
Message
Author
Kallen
Posts: 18
Joined: Sun Aug 12, 2018 8:04 am
Karma: 13
Contact:

Green Nav Bar Not Nav-ing

#1 Post by Kallen » Fri Oct 14, 2022 5:13 pm

Could be just me, but I noticed that when I am in the forum, the search/games/account/help dropdowns do not work. I must return to 'home' to be able to use the rest of the green navigation bar.

Edit: curious if anyone else can verify / disprove? I can recreate the bug locally on chrome safari and firefox
1

Trigfea63
Gold Donator
Gold Donator
Posts: 310
Joined: Fri Apr 02, 2021 11:17 pm
Karma: 74
Contact:

Re: Green Nav Bar Not Nav-ing

#2 Post by Trigfea63 » Fri Oct 14, 2022 5:31 pm

They work fine for me. Are you logged in? You can access the forum (but not the search/games/etc.) when you're not logged it.

bo_sox48
Site Admin
Site Admin
Posts: 3901
Joined: Thu Jun 08, 2017 1:01 am
Karma: 2782
Contact:

Re: Green Nav Bar Not Nav-ing

#3 Post by bo_sox48 » Fri Oct 14, 2022 9:08 pm

I can replicate this on Chrome with my iphone. It only seems to be an issue on the forum. As far as I am aware the Javascript enabling that navigation has not changed since I added that nav bar a few years back with dark mode. But I’ll ask kestas if any of his recent changes could have caused this.
1

User avatar
kestasjk
Developer
Developer
Posts: 411
Joined: Tue Mar 14, 2017 8:13 pm
Location: Perth, Australia
Karma: 674
Contact:

Re: Green Nav Bar Not Nav-ing

#4 Post by kestasjk » Sat Oct 15, 2022 9:36 am

Thanks; the new proxy setup had a javascript optimization that sped the site up but affected the load ordering. I've disabled that for now
1

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: tilouptoupti and 2 guests